Over Ons

Van bedrijf tot advocatenbureau over hotel/ restaurant en van vereniging tot rusthuis: Belize Corporate maakt uw werkkleding: uniformen op maat, voor alle werknemers van uw bedrijf of organisatie.

Maakt u graag uw keuze uit onze basisconfectie -collecties mits enkele aanpassingen op het vlak van bijvoorbeeld kleur en logo? Of doet u liever een beroep op onze stylistes voor een persoonlijk ontwerp op maat van uw wensen?

Een eerste, vrijblijvend gesprek maakt alles duidelijk. Na de goedkeuring van de offerte en de productie van stalen, komen wij bij u om alle medewerkers op te meten.

Kaderlid of vertegenwoordiger, arbeider, technieker of chauffeur of zelfs agent of legerofficier? Iedereen kan rekenen op een persoonlijk pakketje dat met veel zorg aan zijn of haar werkadres wordt afgeleverd.

Kwalitatief maatwerk tegen concurrentiële prijzen

Wil u later bijbestellingen doen? Dat kan. Belize Corporate werkt met kwalitatieve en overwegend tijdloze stoffen die vlot op voorraad beschikbaar zijn. Bovendien doen we de productie in eigen atelier. Daardoor zijn ook kleine oplages mogelijk en dat tegen concurrentiële prijzen.

Werk- en veiligheidsschoenen

Naast onze maatpakken en uniformen op maat hebben we ook een uitgebreid aanbod modieuze werkschoenen en veiligheidsschoenen en een mooie collectie dassen, die u volledig kan laten personaliseren.

Waar wacht u nog op: Uw imago is onze zorg!

Meer weten?

Wenst u meer info over onze mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op